Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Рашисти всю ніч обстрілювали Дніпропетровщину (Фото)

19 октября
19:23 2022


Ворог усю ніч обстрілював Дніпропетровщину. У Криворізькому районі вдарив по енергетичній інфраструктурі ракетами. По Нікопольському району гатив з «Градів», «Ураганів» та ствольної артилерії. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровської області.

На об’єкті енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі сильні руйнування. Ворожий обстріл залишив без світла міста та села в Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах. Без електрики – один з районів Кривого Рогу. Є і перебої з водою, бо знеструмлені місцеві водоканали. Відновлювальні роботи тривають.


Через атаку агресора у Кривому Розі пошкоджений двоповерховий будинок. Понівечені дах та перекриття в квартирі. Там працюють рятувальники та правоохоронці. Люди цілі.

У Нікопольському районі під ударом ворога – Марганецька та Червоногригорівська громади. За ніч ворог випустив по ним до 60 снарядів – з «Градів», «Ураганів», важкої артилерії. Минулося без постраждалих, проте побиті житлові будинки.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Рашисти всю ніч обстрілювали Дніпропетровщину (Фото) опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать