Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Понад пів тисячі камер відеоспостереження встановили у Дніпрі за 2021 рік

24 декабря
15:43 2021


У 2021-му за програмою «Безпечне місто» по Дніпру встановили понад пів тисячі камер відеоспостереження та проклали 270 кілометрів повітряних оптичних ліній, – кажуть у КП «Інфо-рада-Дніпро». Майже сотня камер встановлена на житломасиві Покровський.

«За розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова по всьому житломасиву працюють 82 камери відеоспостереження (зокрема, 5 камер з можливістю отримання аналітичних даних та 3 камери з можливістю керування). Прокладено майже 7 кілометрів повітряних оптичних ліній», – зауважив директор КП «Інфо-рада-Дніпро» Дніпровської міської ради Дмитро Цимиренко.

У дворі, що біля 5-го будинку на Покровському, працюють чотири камери. «Нам вони були потрібні, адже дуже часто були крадіжки. Тому під час візиту міського голови ми особисто обговорили з ним, що нам потрібно й швидко нам їх встановили», – зауважила місцева мешканка Валентина Шевченко.
Жителька району Наталя Лисаченко вважає, що значно поменшає кількості крадіжок: «Тут буде видно всіх як на долоні. Спокійно зможуть гуляти діти, зможемо робити благоустрій подвір’я й прикрашати його, не хвилюючись, що зелені насадження чи декор просто вкрадуть».

«Завдяки програмі «Безпечне місто» правоохоронці, які чергують у Ситуаційному центрі Дніпра, у реальному часі спостерігатимуть, що відбувається у цьому масиві й зможуть оперативно відреагувати на правопорушення», – сказав радник міського голови Геннадій Машинсон.

По місту працює вже понад 2 тисячі камер відеоспостереження.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Понад пів тисячі камер відеоспостереження встановили у Дніпрі за 2021 рік опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать