Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Навчальний рік для школярів Дніпропетровщини закінчиться 31 травня

22 мая
14:34 2022


У більшості громад Дніпропетровщини школярі навчатимуться до 31 травня. Про це йдеться у повідомленні Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

“Навчальний рік на Дніпропетровщині наближається до фінішу. Школярі пишуть підсумкові контрольні роботи, випускники готуються до мультипредметного тестування. Здобувати знання цьогоріч дітям довелося в непростих умовах воєнного стану.”,– розповів директор департаменту освіти та науки ДніпроОВА Олексій Полторацький.

За його словами, у майже пів сотні територіальних громад Дніпропетровщини навчальний рік триватиме до 31 травня. Ще у 30 – до 10 червня.

У Девладівській та Новолатівській громадах Криворізького району діти підуть на канікули 1 липня. Навчальний рік через значні паузи, пов`язані з коронавірусом та війною, там подовжили рішенням шкільних педрад.

Цьогоріч зі шкіл Дніпропетровщини випустяться майже 18 тис. випускників одинадцятих класів та ще майже 30,8 тис. – дев’ятих. Вперше понад 35,7 тис. учнів четвертих класів отримають документи про початкову освіту державного зразка.

Загалом у школах Дніпропетровщини навчаються понад 305 тис. учнів. З них понад 8 тис. – переселенці.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Навчальний рік для школярів Дніпропетровщини закінчиться 31 травня опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать