Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

“Наступні півроку стануть вирішальними”: Зеленський зробив заяву щодо війни

17 декабря
20:33 2022


Наступні півроку війни України з Росією стануть вирішальними. Вони вимагатимуть більших зусиль за той час, що вже минув.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на онлайн-звернення президента Володимира Зеленського до Європейської Ради.

“Наступні півроку стануть багато в чому вирішальними у тому протистоянні, яке розпочала Росія цією агресією. Агресією проти України і проти кожного з вас, бо фінальна мішень Росії значно далі, ніж наш кордон і український суверенітет. Наступні півроку вимагатимуть від нас іще більших зусиль, ніж цей час, що минув”, – заявив Зеленський.

Президент наголосив, по-перше, енергетичний терор Росії повинен зазнати поразки в усіх формах.

“Друге – зимова стійкість України. Закликаю продовжувати робити все, щоб ми могли підтримувати енергозабезпечення українців. Третій аспект – оборонна підтримка. Вона має бути не меншою, ніж у минулі півроку. Ми потребуємо більш сучасних озброєнь, більшого обсягу постачання. Четверте – дипломатія”, – зазначив Зеленський.

Своєю чергою глава держави закликав союзників підтримати українську формулу миру.

“І п’яте – на наступні півроку. Ціннісне завдання. Вірю, що все акцентоване мною сьогодні – буде реалізоване. Бо для України і для Європи, коли ми разом, немає нічого неможливого. Будь-який терор ми переможемо, будь-які наші спільні завдання – реалізуємо”, – підсумував Зеленський.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись “Наступні півроку стануть вирішальними”: Зеленський зробив заяву щодо війни опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать