Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині заборонили вихід цивільних суден в акваторію Дніпра

03 апреля
07:03 2022

На Дніпропетровщині з 1 квітня заборонили вихід цивільних суден в акваторію Дніпра. Таке рішення ухвалили у зв’язку з воєнним станом. За словами начальника управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Дніпропетровській області Василя Волкова, це стосуються малих моторних, прогулянкових, спортивних, швидкісних суден, а також водних мотоциклів та засобів для розваг на воді. Триватиме обмеження до кінця воєнного стану, передає пресслужба міської ради.

«Я звернувся до Дніпропетровської військової адміністрації, на підставі мого звернення було надано розпорядження голови військової адміністрації. Таким чином ми зможемо уникнути непорозуміння між цивільним та військовим населенням», – зазначив Василь Волков.

Окрім цього, наразі заборонили і рибалити, адже з 11 квітня на Дніпропетровщині розпочинається нерест. На всіх водосховищах нашої області заборона на вилов риби триватиме з 11 квітня по 20 червня включно, на річках і в корінних водах – з 11 квітня по 30 травня. За порушення передбачено штрафи від 51 до 680 гривень. Контролюватимуть виконання розпорядження правоохоронці та управління меліорації та рибного господарства області.

Запись На Дніпропетровщині заборонили вихід цивільних суден в акваторію Дніпра опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать