Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині вкрали мільйони гривень з ремонту доріг

31 марта
03:33 2023


За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури повідомлено про підозру організатору та трьом учасникам організованої групи за фактами заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення.

Про це йдеться у повідомленні Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, упродовж липня – листопаду 2021 року комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю, залучивши директорку ТОВ та службових осіб субпідрядних підприємств, розробили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами.

Під час проведення капітального ремонту автодоріг у м. Новомосковськ підозрювані внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів щодо якості використаних будівельних матеріалів.

У подальшому комерційний директор передав акти виконаних робіт до Новомосковської міської ради, що призвело до перерахування на рахунок ТОВ бюджетних коштів, які були розподілені між учасниками групи.

Відповідно до висновків судових будівельно-технічних експертиз, розмір матеріальної шкоди, заподіяної місцевому бюджету, складає понад 7 млн грн.

У ході проведення слідчих дій вилучено документацію, що підтверджує протиправну діяльність.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання фігурантам запобіжних заходів.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На Дніпропетровщині вкрали мільйони гривень з ремонту доріг опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать