Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині судитимуть наводчика на військові об’єкти та позиції ЗСУ

09 декабря
07:03 2022


Чоловік з лютого до червня 2022 року за обіцяну грошову винагороду систематично передавав представникам спецслужб РФ через месенджери «Viber» та «Telegram» інформацію про розташування об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів та позицій ЗСУ, переміщення військової техніки на території Запоріжжя та Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Крім того, він надавав інформацію стосовно результатів вже здійснених обстрілів таких об’єктів. Отримана інформація використовувалась військовими РФ при ракетних обстрілах.

Обвинуваченого затримали у Нікопольському районі на Дніпропетровщині, під час огляду у нього вилучено мобільний телефон, який використовувався для протиправної діяльності.

Дніпропетровська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Запорізької області за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України). Наразі чоловік перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом СБУ у Дніпропетровській області.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На Дніпропетровщині судитимуть наводчика на військові об’єкти та позиції ЗСУ опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать