Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині продять тренінги з тактичної медицини

15 марта
19:23 2023


Через війну в Україні все більше людей цікавляться першою медичною допомогою, як правильно діяти у надзвичайних ситуаціях. Тому, зокрема, у Перещепиному вирішили провести тренінг з тактичної медицини.

Протягом шести годин техніки, які рятують життя, навчали мешканців громади надавати першу медичну допомогу пораненим. Зокрема, учасники тренінгу здобули навички з накладання кровоспинних турнікетів.

«Це була моя ініціатива, бо під час війни такі знання особливо необхідні. Велика вдячність професійній команді TacMed Team за набуті мешканцями навички. Це було корисно та пізнавально кожному. Крім теорії, учасники спробували все на практиці. Час пролетів дуже швидко, бо було досить цікаво», – поділилася Наталія Славна – представниця “Слуги Народу”.

Зважаючи на актуальність знань з тактичної медицини та зацікавленість громади в питаннях, як діяти в екстремальних ситуаціях, такі навчання проводитимуться й надалі.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На Дніпропетровщині продять тренінги з тактичної медицини опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать