Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень

25 сентября
18:33 2020


На Дніпропетровщині підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень. Для зупинки крадіїв спецпризначенці КОРД застосували табельну зброю, заблоковували автомобіль, після чого затримали зловмисників. До поліції Дніпропетровської області від поліції Сумщини надійшла оперативна інформація, що група осіб готується до підриву банкомату у Новомосковському районі. Поліцейські управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області затримали чотирьох чоловіків одразу після скоєння злочину. Ними виявились троє жителів м. Суми та мешканець Кам’янського району віком від 34 до 49 років. Про це йдеться на офіційній сторінці ГУ НП у Дніпропетровській області у соцмережі.

«Під час переслідування зловмисники чинили опір та протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Заблокувавши автомобіль втікачів, поліція затримала всіх чотирьох учасників злочину. Під час огляду авто «Opel Omega» оперативники вилучили викрадені касети із банкомату із сумою близько мільйона гривень, зброю та інші речові докази. Також правоохоронці встановили, що затримані приїхали в область на двох автомобілях. Після підриву банкомату, вони залишили автомобіль «БМВ» у селищі поблизу місця злочину, а на другому намагалися втекти», — йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває комплекс оперативних та слідчих заходів для документування цього злочину. Також затримані перевіряються на причетність до аналогічних фактів.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На Дніпропетровщині підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать