Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Мешканець Дніпра показав, що сталося з його будинком після ракетного удару

14 сентября
18:13 2022


Мешканець Дніпра Євген Гончаров на своїй сторінці в Фейсбук показав, що з його житлом зробила російська ракета.

«11.09.2022 // 01:25 – можна вважати моїм другим днем народження. Саме у цей момент рф вирішила денацифікувати Троїцький ринок, який вже понад рік не працює. Так вийшло, що у цей момент я був у своїй квартирі, яка знаходиться рівно навпроти прильоту в 50 метрах, сидів за компом, та від «калібру» (чи що то було?) мене дивом врятувала 1 стінка. Праворуч та ліворуч від мене вилетіли вікна. Нічого страшного фізично зі мною не сталося, трохи контузило від вибухової хвилі та в декількох місцях посікло уламками. Вже все загоїлось. Але я досі у шоковому стані та не дуже розумію, що відбулося, та як діяти далі. Альона була в туалеті, їй також пощастило. Рада забилася у шафу. З ними дивом окрім шоку нічого не сталося.

Дуже дякую друзям, які у перші ж хвилини прибігли допомагати та дали прихисток – це просто неймовірно! А вже вдень тут зібралося більш як 15 друзів, які допомогли прибрати мотлох та вставити фанеру на вікна», – розповів Євген.

Представники міської влади Дніпра оглянули всі зруйновані будинки, їх мають ремонтувати.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Мешканець Дніпра показав, що сталося з його будинком після ракетного удару опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать