Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Лікарі розповіли, в якому стані постраждалі від ракетної атаки на Дніпро

21 ноября
16:13 2022


17 листопада у Дніпрі внаслідок ракетного удару пошкоджений громадський транспорт, промислові підприємства та житлові будинки, є й постраждалі.

До міських лікарень звернулося 13 потерпілих.

Шістьом – надана медична допомога, їхній стан задовільний. Сім людей госпіталізовані в міські лікарні. Стан середнього ступеня важкості, одна людина у тяжкому стані. Це переважно рвані та різані рани м’яких тканин кінцівок, тулуба, голови, контузія, струс головного мозку.

Цим пацієнтам надається медична допомога, вони знаходяться під наглядом лікарів.

Як уточнили в Дніпропетровській ОВА, загалом постраждало 23 людини, серед яких і 15-річна дівчина. Це перехожі, місцеві жителі та співробітники ураженого ворогом об’єкту. Фактично всі вони посічені склом. Є струси мозку та контузії.

“У стаціонарі 15 пацієнтів. Найстаршій 83 роки. У неї через стрес стався інфаркт міокарда. Їй надали медичну допомогу, провели стентування. Нині жінка у відділенні інтенсивної терапії. Стан її, як і інших постраждалих, стабілізовано. Медики Дніпра спрацювали на відмінно», – зазначила заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Тетяна Квітницька.

Джерело: dnepr.info

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Лікарі розповіли, в якому стані постраждалі від ракетної атаки на Дніпро опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать