Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Дзюдоїсти Дніпра вибороли «золото» та «срібло» на Кубку Європи U21

29 июля
20:24 2022

В Празі (Чехія) 23-24 липня проходив черговий Кубок Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року. В складі збірної України 2 нагороди – золоту та срібну, вибороли спортсмени Дніпра – Назар Кулєшов та Тимур Валєєв.

Про це повідомляє Федерація дзюдо Дніпропетровського регіону.

В перший змагальний день срібним призером у вазі до 73 кг став Назар Кулєшов. 19-річний дзюдоїст провів на Кубку Європи аж 6 сутичок. На шляху до фіналу він виграв у суперників із Швеції, Ізраїля, Чехії, Німеччини та Португалії.

У фіналі Назар програв оцінкою ваза-арі бельгійцю Зелемхану Батчаєву. Відзначимо, що 5 сутичок із 6 Кулєшов вигравав у доданий час. Тож срібна нагорода для нього на вагу золотої.

Наступного дня у вазі до 90 кг не було рівних нашому Тимуру Валєєву. На шляху до «золота» він здобув переконливі чисті перемоги у сутичках з чехом, німцем,словаком та литовцем.

Обидва спортсмени здобули перші офіційні міжнародні нагороди у такому складному для усіх українських спортсменів нинішньому сезоні. Обидва тренуються у спортивному клубі «Тайфу-Дзюдо» під керівництвом Сергія Плієва.

Загалом на Кубку Європи U21 в Празі Україна завоювала 2 «золота», 2 «срібла» й 3 бронзи та зайняла 3 місце в медальному заліку серед 29 країн світу. За перемогу боролись 222 учасники.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Дзюдоїсти Дніпра вибороли «золото» та «срібло» на Кубку Європи U21 опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать