Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Будівництво злітно-посадкової смуги в аеропорту Дніпра прискориться протягом декількох місяців

27 мая
17:30 2021

Темпи будівництва злітно-посадкової смуги Дніпровського аеропорту прискоряться в рази вже протягом декількох місяців, повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, пише interfax.com.ua

«Будівництво аеропорту в Дніпрі йде не тими темпами, які очікували і хотіли б бачити місцеві жителі. Уже через декілька місяців ви побачите прискорення в рази будівництва злітно-посадкової смуги Дніпровського аеропорту», — розповів Тимошенко.

Він також додав, що «на сьогодні в рамках програми «Велике будівництво» завершується проектування аеропортів в Ужгороді, Чернівцях, Рівному, Полтаві та Кривому Розі».

Крім того, заступник голови ОП додав, що Україна «вийшла на фінальну стадію переговорів із окремими великими іноземними авіакомпаніями зі створення національної української авіакомпанії-перевізника».

Тимошенко також зазначив, що цього року планується збільшення бюджету України за рахунок його наповнення коштами від транзитного авіасполучення, яке буде, у свою чергу, збільшено транзитом у небі України європейськими авіаперевізниками.

Запись Будівництво злітно-посадкової смуги в аеропорту Дніпра прискориться протягом декількох місяців опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать