Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

#ART_наступ: у Дніпрі художники проведуть благодійну акцію

13 июня
16:54 2022


У Дніпрі творча спільнота продовжує працювати в рамках масштабного проєкту #АRT_наступ, завдяки якому діячі культури та мистецтв збирають кошти для допомоги нашій країні, зокрема військовим, медичним закладам, що опікуються пораненими бійцями та постраждалими дітьми і цивільними. Про це йдеться на сайті Дніпровської міськради.

Нині триває підготовча робота до чергової акції в рамках #АRT_наступу з продажу картин. До цієї події готуються і вихованці художніх шкіл.

«Наша школа починала з проєкту #ART_наступ_діти. Тоді підготували 77 робіт юних вихованців. Картини швидко були розкуплені. І за ці кошти підтримали дітей, які лікуються у наших лікарнях. Нині нам запропонували підготувати вже 300 робіт для нового етапу проєкту #Art_наступ, які будуть представлені на трьох локаціях. Минулого разу була переважно воєнно-патріотична тематика картин, цього разу – здебільшого це пейзажі, портрети тощо», — розповів художник, викладач однієї з художніх шкіл міста Валентин Назаренко.

Учениця художньої школи Ксенія Бичкова теж бере участь у проєкті: «Така творча акція є дуже важливою для нашої країни і наближає нас усіх до перемоги. Намалювала картину, на якій зображені лелеки як символ миру, добра, спокою. Сподіваюся, усе це пануватиме в нашій рідній Україні».

Нагадаємо, за перший захід у рамках проєкту #АRT_наступ було зібрано 230 тис. грн на допомогу дітям-переселенцям.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись #ART_наступ: у Дніпрі художники проведуть благодійну акцію опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать