Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

"Вилитий батько": Тіна Кароль показала зворушливе відео з сином Веніаміном

21 июля
03:15 2021

Сину Тіни Кароль 12 років. Веніамін навчається у Великій Британії, однак літні канікули проводить в Україні. Співачка зняла відео з нащадком, який дуже схожий на свого покійного батька Євгена.

До Києва Веніамін прилетів напередодні виступу Тіни Кароль на головній сцені Atlas Weekend. Він підтримував зіркову маму на репетиціях масштабного шоу, а тепер проводить час з нею в перерві між зйомками та публічними виходами.

Співачка зняла домашнє відео з сином. Веніамін розповів, що читає книжку про легендарного італійського художника Леонардо да Вінчі. Тіна Кароль здивувалась, що він обрав таку "товсту книжку". На що хлопчик відповів: "Вона не товста. Піди до нашої бібліотеки в школі, ти побачиш товстіші книжки".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тина Кароль Офиц. фан-клуб (@_fantina)

Схоже, син української попдіви обожнює літературу. Це неабияк вражає як Тіну Кароль, так і багатомільйонну аудиторію її фанів. Поки одні засипали Веніаміна компліментами у коментарях, інші наголошували на його дивовижній схожості з батьком Євгеном, який пішов з життя 8 років тому.

"Як він на тата схожий";
"Ой, як змужнів! Вилитий батько";
"На тата дуже схожий";

"Які гарні стосунки між Тіною і Веніаміном. Хай тривають усе життя";
"Дуже вихований і розумний хлопчик, гордість мами";
"Простий розумний хлопець";
"Уже такий дорослий".

У той час як користувачі захоплюються стосунками Тіни Кароль з Веніаміном, нагадаємо, що їхнє улюблене спільне заняття – тролити одне одного. У 12-річного хлопчика доволі гострий гумор, який він перейняв від зіркової мами.

Источник: 24tv.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать