Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Василіса Фролова замилувала мережу фото з першої прогулянки сина

22 марта
02:05 2021

Українська телеведуча Василіса Фролова поділилась з прихильниками новими фото з первістком. Зірка показала першу прогулянку маленького Родіона.

Відома українська телеведуча Василіса Фролова нещодавно стала мамою вперше. Вона багато часу приділяє первістку, але й не забуває про аудиторію, тому часто тішить мережу чарівними фото.

Нові фото Василіси Фролової з сином

Днями телеведуча відправилась на найпершу прогулянку з сином Родіоном. Заразом зірка зробила зворушливі фото в парку. Для виходу у світ Василіса Фролова обрала стильне вбрання. Вона постала в рожевому худі та блакитних джинсах. Зверху зіркова матуся накинула бежеве пальто та доповнила аутфіт білими кросівками на масивній підошві.

Телеведуча розпустила коротке біляве волосся та вирівняла його. На обличчі вона зробила легкий макіяж, який тільки підкреслив риси Василіси Фролової та вдало завершив ніжний образ.

Зірка прогулювалась разом із сином Родіоном. Він лежав у сірому візочку та, ймовірно, солодко спав. З лиця Василіси не сходила усмішка – очевидно, що зірка насолоджується особливим статусом зіркової матусі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)

Нові світлини телезірки зачарували прихильників. Вони поділилися враженнями в коментарях:

-Вітаю. Пам'ятаю це почуття;
-Як чудово;
-Щастя;
-Супер! Вже гуляєте;
-Стала ще красивіша;
-Які ви милі.

Источник: 24tv.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать