Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

В Китаї на парковці вибухнув Tesla Model 3

21 января
13:16 2021

У вівторок, 20 січня, в підземному гаражі в Шанхаї вибухнув автомобіль Tesla Model 3. Про це із посиланням на китайські ЗМІ повідомляє CNBC.

У заяві Tesla зазначається, що в результаті пожежі ніхто не постраждав. Попередній аналіз показує, що аварія була викликана ударом об нижню частину автомобіля, додав автовиробник у звітах.

Наразі не відомо чи була Model 3 імпортованою або випущеною в КНР.

Китайський гігант з виробництва акумуляторів Contemporary Amperex Technology (CATL) заявив, що акумуляторна батарея в авто, що вибухнуло, була не його виробництва.

Tesla Model 3 caught on and exploded in the garage of an apartment in Shanghai, China. seems the first model3 in China @tesla_master pic.twitter.com/H1gYc3gCtx

— Wentao Fei (@coderbear) January 20, 2021

За останні кілька років вибухнуло кілька автомобілів Tesla, в тому числі і в США. У квітні 2019 року Tesla направила команду для розслідування вибуху одного з припаркованих автомобілів в Шанхаї.

Електромобілі Ілона Маска стали об'єктом пильної уваги в Китаї з інших причин, наприклад, через їх автономні технології. Раніше в цьому місяці державна газета Economic Information Daily повідомила, що в 2020 році було як мінімум 10 повідомлень про те, що водії втрачали контроль над своїми автомобілями Tesla в Китаї.

Попри проблеми та зростаючу конкуренцію з боку місцевих автовиробників, Tesla Model 3 стала найбільш продаваним електромобілем в КНР минулого року.

Tesla збільшила виробництво на своєму заводі в Шанхаї з моменту його відкриття трохи більше року тому, і, як повідомляється, навіть відправляє частину автомобілі китайського виробництва в Європу.

У понеділок Tesla оголосила, що офіційно почала поставки своєї моделі Y китайського виробництва.

Источник: mind.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать