Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Українсько-французька комедія вийшла на YouTube-каналі Держкіно

14 февраля
23:17 2021

Лірична комедія Дмитра Томашпольського та Олени Дем’яненко «F63.9 Хвороба кохання» вийшла на YouTube-каналі Державного агентства з питань кіно.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Фільм спільного виробництва України та Франції був створений кінокомпанією “Гагарін Медіа” у 2013 році. В ньому йдеться про кохання лікарки-венеролога і космонавта, а ще – про секретний урядовий експеримент космічного масштабу”, – зазначається в повідомленні.

Стрічка отримала свою назву в процесі зйомок, коли автори дізналися, що Всесвітня організація охорони здоров’я включила кохання до переліку психічних відхилень під кодом F63.9 поряд з алкоголізмом, клептоманією і токсикоманією. Фільм є досить несподіваним зразком романтичної комедії: в ньому різко та зухвало доводяться до абсурду та вивертаються навиворіт звичні штампи історій про нещасних закоханих, у чиї стосунки втручаються то третій зайвий, то урядова змова.

У ролях: Ніна Сель, Олексій Зубков, Володимир Абазопуло, Олександр Ігнатуша, Лариса Кадочникова, Світлана Крючкова, Наталія Шаміна, Олександр Баргман, Анастасія Матешко, Олег Осина.

Режисер та автор сценарію – Дмитро Томашпольський, співрежисер – Олена Дем’яненко. Продюсери – Андрій Азархін, Дмитро Томашпольський, Олена Дем’яненко та Наталія Клісенко.

Загальний бюджет фільму – 12 млн 288 тис. 771 грн, з яких 50% (6 млн 144 тис. грн.) є державною фінансовою підтримкою.

Источник: dilo.net.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать