Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У мережі затролили Поклонську через кляузу в ООН про "блокування водопостачання" Криму

15 сентября
05:23 2020

Користувачі мережі глузують із колишньої прокурорки Криму, а нині – заступниці голови комітету російської Держдуми з міжнародних справ Наталії Поклонської щодо того, що та направила Верховному комісару з прав людини ООН Мішель Бачелет інформацію про "блокування водопостачання" Криму

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на допис Поклонської у Facebook.

"На пропозицію Управління ООН надати додаткову інформацію щодо питання доступу до води в Криму мною зібрані відповідні матеріали і направлені Верховному комісару з прав людини ООН пані Мішель Бачелет. Матеріали містять інформацію про незаконні дії держави-члена ООН України, яке умисно позбавило мільйони людей базисного і невід'ємного права на питну воду, створивши реальну загрозу життю і здоров'ю населення півострова, а також екології частини Південно-Східної Європи", – написала вона.

Поклонська додала, що "виправдання українською стороною свого злочину виглядають безглуздо: посилатися на свою непричетність до відсутності питної води і закликати Росію самостійно розв'язувати питання доступу до неї, після того, як самі незаконно перекрили воду, що надходить до Криму по Північно-Кримському каналу з міжнародної (а не приватизованої ким то) річки Дніпро, тримаючи "руку на кранику", є шантажем і сильно нагадує поведінку звичайного злодія на лаві підсудних з невдалим адвокатом".

Користувачі гнівно відреагували на такі слова: "Крадійка – це Росія, яка вкрала Крим, а тепер хоче ще й красти воду", "Хтось на рашці говорить про права людини. Це вже смішно", "Окупували Крим, а тепер і розв'язуйте проблему. Мілкі крадії".

Також один із коментаторів нагадав, що "резолюція Генеральної Асамблеї ООН A / RES / 68/262 про територіальну цілісність України — документ, схвалений 27 березня 2014 року в результаті відкритого голосування на 80-му пленарному засіданні 68-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Згідно з резолюцією, ГА ООН підтверджує суверенітет і територіальну цілісність України в її міжнародно визнаних кордонах і не визнає законності якого б то не було зміни статусу Автономної Республіки Крим та статусу міста Севастополя, яке ґрунтується на результатах загальнокримського референдуму, що відбувся 16 березня 2014 року, оскільки цей референдум, відповідно до даної резолюції, не має законної сили".

3432421.jpg (56 KB)

43432421.jpg (80 KB)

555453432421.jpg (98 KB)

Источник: depo.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать