Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Seat анонсував дебют нового електричного кросовера

23 марта
02:23 2021

Новинка, схожа за габаритами з кросовером Arona, очолить трансформацію іспанської автомобільної промисловості.

Модель буде заснована на модифікованій платформі MEB-Lite для компактних автомобілів, яка також буде використовуватися в моделях Volkswagen ID.1 і ID.2, які також дебютують до 2025 року. Примітно, що тепер на Seat знову покладена відповідальність очолити розробку цієї платформи для всього Volkswagen Group.

Нагадаємо, що глава Seat Уейн Гріффітс вперше оголосив про плани по випуску компактного електромобіля в минулому місяці, хоча на той момент вказав, що модель буде випускатися під суббрендом Cupra.

«Ми ще не оголосили, який бренд буде у міського електромобіля», додавши, що можливість створення електромобіля під маркою Seat «буде залежати від того, коли ціни на акумулятори знизяться і стануть придатними для масового сегмента», – заявив він сьогодні.

Раніше Гріффітс сказав, що компактний електромобіль буде для нас «більше, ніж просто автомобілем; це майбутнє автомобільної промисловості Іспанії». За його словами, Seat і Cupra «допоможуть зробити електромобілі доступними для мас за допомогою міського невеликого електромобіля – і це проект, над яким ми працюємо з Volkswagen Group».

Нова модель буде позиціонуватися як автомобіль з сегменту A0, на щабель нижче електричного хетчбека El-Born, але буде мати пропорції кросовера, що означає, що вона буде порівнянна за розміром з Seat Arona і Volkswagen T-Cross.

Новий електричний кросовер Seat отримає максимальний розмір батареї 45 кВт/год і може бути оцінений приблизно від 17 800 фунтів стерлінгів.

Источник: mmr.net.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать