Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Поліція встановила чоловіка, який за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років

18 апреля
04:26 2021

Слідчі поліції Полтавщини повідомили про підозру у замаху на розбещення малолітніх 31-річному полтавцю. У квартирі чоловіка під час обшуку поліцейські вилучили власноруч написані ним листівки з пропозицією винагороди за участь в інтимній фотосесії для одного з порносайтів, а також інші речові докази.

Зловмисника, який поширював непристойні пропозиції серед учнів молодших класів полтавських загальноосвітніх навчальних закладів, викрили працівники управління міграційної поліції Полтавської області, повідомляє сайт поліції.

Інформацію про невідомого чоловіка, який принаджує маленьких хлопчиків, до Полтавського райуправління на початку лютого повідомила директорка однієї з міських шкіл.

Андрій Полонський, тимчасовий виконувач обов’язків заступника начальника управління міграційної поліції Полтавщини, повідомив:

«Керівниця навчального закладу передала до районного управління поліції записку наступного змісту: «Шукаю хлопчика від 8-12 років для порно фотосесії для сайту …. Таємницю гарантую. Сплачую 100 гривень на годину…» Таку пропозицію невідомий чоловік вручив 10-річному школяру. На щастя, кмітливий хлопчик вчасно передав папірець вчителю, а той поінформував директора.

Працівники управління міграційної поліції негайно відреагували на звернення адміністрації, проаналізували зібрану інформацію та незабаром вирахували чоловіка, імовірно причетного до розпусних дій. Під час санкціонованого обшуку за адресою проживання 31-річного полтавця слідчі поліції спільно з нашими оперативниками виявили записки аналогічного змісту, фотоапарат, комп’ютерну техніку, а також ряд інших речових доказів».

Фігуранту вже повідомлено про підозру у замаху на розбещення малолітніх. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі здійснюють розслідування за ст. 15, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – замах на вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років ув’язнення.

Источник: np.pl.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать