Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Поліцейські викрили чоловіка, який обманом заволодів гаджетом підлітка

11 мая
18:53 2020

Скориставшись довірливістю 15-річного хлопця, зловмисник виманив у нього мобільний телефон, який згодом здав до ломбарду. Правоохоронці не тільки притягли чоловіка до відповідальності, а й допомогли повернути гаджет юному господарю.

Подія сталася в селищі Вороніж Шосткинсього району. За словами підлітка, того дня він прийшов до свого знайомого. У дворі приватного будинку зустрів старшого брата товариша, який попросив скористатися його мобільним телефоном. Не підозрюючи підступності, хлопець позичив гаджет. Чоловік вийшов на вулицю, нібито для важливого секретного дзвінка, а потім утік, прихопивши чужий мобільний.

Коли телефон так і не повернули, хлопець розповів про подію своїй матері, а та звернулась за допомогою до місцевого дільничного офіцера поліції.

«Під час перевірки інформації наші співробітники встановили, що того ж дня 26-річний підозрюваний здав мобільник до ломбарду, скориставшись паспортом одного зі своїх родичів, — розповідає Сергій Коверсун, заступник начальника Шосткинського відділу поліції. – Наразі чоловіка розшукують правоохоронці, адже той переховується від слідства».

Поліцейські вже допомогли матері постраждалого хлопця викупити з ломбарду гаджет.

У поліції відносно зловмисника району відкрито кримінальне провадження за ознаками. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Источник: sumy.today

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать