Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Новий електромобіль Volkswagen буде дешевим і технологічним

30 января
19:23 2021

Генеральний директор бренду Volkswagen, один з провідних фахівців Ральф Брандштеттер, в інтерв’ю розкрив подробиці щодо випуску нового флагмана німецької компанії. Він зазначив, що новинка повинна стати більш доступною для покупців, при цьому вона буде відрізнятися компактними габаритами і прийнятною ціною.

Новий проект розробляють під назвою Project Trinity, зазначив фахівець. Розробники мають намір застосувати в новому авто не тільки спеціально створену для нього платформу, але і новий підхід до процесу виробництва. Вартість нового електрокара, за заявою Бранштеттера, сягатиме приблизно 35 000 євро.

1wol_002.jpg (132 KB)

Project Trinity покликаний отримати більш обтічну в порівнянні з іншими авто форму, стати динамічним і меншим за габаритами. Довжина складе трохи більше 4 метрів, автомобіль повинен стати флагманом марки, а ставку зроблять не на розміри, а на технологічність транспортного засобу. У список оснащення увійде автопілот третього рівня, але все ще водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе.

Герберт Дисс, генеральний директор німецької марки, нещодавно відзначав, що Project Trinity насправді «зробить революцію в Volkswagen». Правда, не пояснив, як саме.

2wol_001.jpg (133 KB)

Источник: mmr.net.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать