Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Новий електромобіль від Tesla на основі Model 3 буде недорогим

03 сентября
04:53 2020

У мережі з’явилася інсайдерська інформація про те, що з-під конвеєрів Tesla вийде новий електромобіль, розрахований на небагатих користувачів. Побудований електрокар буде на основі бюджетної моделі Model 3 і скоро з’явиться на європейському ринку.

Експерти вважають, що випуск нового недорогого електрокара стане першим кроком в плані Tesla на здешевлення продукції. Такий курс компанія вибрала після спілкування Ілона Маска, виконавчого діректора Tesla, з інвесторами, під час якого «син маминої подруги» заявив про майбутньому провалі місії фірми в разі відмови від випуску дешевих автомобілів.

Таким чином, незабаром у продажу з’явиться новий хетчбек від Tesla, цілком побудований на основі автомобіля Model 3. Дана основа обрана неспроста – раніше саме Model 3 вважалася найдешевшою електромашиною компанії, новий електрокар буде ще більш доступним. Орієнтований автомобіль буде на європейський ринок, навіть збирати його стануть на заводі, Gigafactory IV що назараз будується, розташованому в Німеччині.

Источник: gsminfo.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать