Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Названо ефективні способи блокування реклами на Android – смартфонах

02 мая
14:45 2021

Останні кілька років реклама заполонила майже все. Її можна побачити як по телевізору (де її неймовірно багато), в смартфонах, ПК, ноутбуках, планшетах, на вулицях тощо. Крім цього, рекламою насичені більшість веб-сайтів і зазвичай, це ще і неякісна реклама, яка будь-яким обманним шляхом змушує користувачів подивитися її або якось взаємодіяти з нею, або рекламованим сайтом. У більшості випадків, коли мова йде про рекламу, яка гармонійно вписується на сайті і показ рекламних оголошень не шкодить користувачам порталу, то таку рекламу можна назвати не набридливою. Зараз же будуть названі ефективні способи блокування реклами на Android – смартфонах, які значно полегшать і поліпшать досвід користування своїми пристроями.

Першим способом можна назвати блокування реклами за допомогою браузера компанії Google – Chrome. За допомогою простих налаштувань, ви не будете бачити ту дешеву рекламу, яка після взаємодії з сайтом переносить вас на рекламний сайт сумнівного характеру. Також присутня можливість блокування такої реклами, яка захаращує більшу частину вашого екранного місця і не дозволяє комфортно його читати.

І так, для початку переходимо в браузер Chrome і тиснемо на «3 точки», які розміщені в правому куті. Далі в списку шукаємо розділ «Налаштування». Далі в списку шукаємо “Конфіденційність та безпека” і тиснемо на “Налаштування сайтів”. Вже там вимикаємо все те, що вам може заважати безпечно і комфортно користуватися браузером.

Наступний спосіб – спрощений режим в мобільному браузері Chrome. Цей спосіб не менш ефективний, оскільки крім видалення зайвої реклами, ви ще й заощаджуєте свій мобільний трафік і прискорюєте відображення інформації на сайті. Щоб активувати всі необхідні настройки, необхідно перейти “Налаштування” і знайти “спрощений режим”. Включаєте його і все, ви почали економити свій трафік і отримувати необхідну інформацію набагато швидше. Варто відзначити, що недоліком цього способу є те, що частина функціоналу сайтів буде відключена і ви тільки отримаєте текст і деякі зображення. Щоб оцінити весь функціонал сайту, необхідно перейти до звичайного режиму користування.

Останній спосіб включає в себе використання сторонніх розширень для блокування реклами, до яких відносяться AdBlock і AdBlock Plus. Вони цілком ефективно борються з рекламою, але у них є деякі недостатки. Через те, що вони блокують рекламу, на більшості сайтів інформація буде відображатися некоректно і часом вона навіть може їх сповільнювати. Використання таких розширень рекомендується тільки на свій страх і ризик.

Источник: hitechnews.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать