Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Житомирщині під виглядом кальянних та спортбарів працювала мережа підпільного грального бізнесу

30 декабря
00:38 2020

У грудні слідчі Головного Управління Нацполіції скерували до суду обвинувальні акти стосовно організованої групи, яка займалась у північних районах області нелегальним гральним бізнесом. Наприкінці жовтня організатору та двом членам групи оголосили про підозру. Нині досудове розслідування закінчено.

Про це Суспільному повідомила пресофіцерка Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук. За її словами, злочинну діяльність групи влітку викрили працівники Управління стратегічних розслідувань області у ході розшукових заходів.

Під час досудового розслідування встановили, що у грудні 2019 року 32-річний житель Коростеня організував мережу підпільних азартних закладів на території північних районів Житомирщини. Його спільниками та безпосередніми виконавцями протиправних дій стали двоє 37-річних жителів того ж райцентру.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в області викрили 5 незаконних закладів, які надавали послуги з ведення азартних ігор під виглядом кальянних та спортбарів у Коростені, Лугинах, Іршанську та Білокоровичах.

У ході обшуків за місцями розташування закладів та проживання фігурантів, вилучили майже 350 тисяч гривень, комп'ютерну техніку, чорнову бухгалтерію та інші свідчення протиправної діяльності.

18 грудня слідчі скерували до суду угоди про визнання винуватості двох співвиконавців. А 28 грудня до Коростенського міськрайонного суду направили обвинувальний акт щодо організатора групи за частиною 3 статті 27, частиною 3 статті 28, частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством обвинуваченим може загрожувати відповідальність у вигляді значних штрафних санкцій.

Источник: suspilne.media

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать