Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Тернопільщині фальсифікований алкоголь продавали через мережу Інтернет

31 июля
03:03 2021

Днями на Тернопільщині правоохоронці припинили діяльність двох підпільних виробництв алкогольних напоїв та їх розповсюдження через мережу Інтернет.

Двоє чоловіків організували незаконний бізнес із виготовлення та розповсюдження алкогольних напоїв. Вони також залучили своїх близьких родичів. Замовлення приймались через спеціалізований сайт, а збут виготовленого фальсифікату здійснювався через служби кур’єрської доставки, при цьому відправниками вказувались недостовірні дані щодо вмісту вантажу.

Під час обшууків було виявлено та вилучено близько 2800 літрів незаконно виготовлених горілки й коньяку, розлитих у так звані «бег-ін-бокси» та пластикову тару (що заборонено законом), 180 літрів рідини із різким запахом спирту, смакові есенції, пристрої для змішування спиртосуміші (купажу), спиртометри, фільтри, значну кількість пластикової тари, корків для закупорювання та інше знаряддя, що використовувалось у протиправній діяльності.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей становить близько 900 тис грн.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене, призначення відповідних експертиз та повідомлення про підозри особам, причетним до злочину. Досудове розслідування триває.

Источник: ternopillive.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать