Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

"Любовь к нему безгранична". Руслана познакомила подписчиков со своим лучшим другом

17 июня
21:44 2020

Украинская певица Руслана на своей странице в Instagram разместила снимки, на которых запечатлена вместе со своей собакой по имени Чудо, сообщает интернет-издание "ГОРДОН".

По словам певицы, пес является ее лучшим другом и вдохновителем, а появился он у нее пять лет назад.

"Не знаю, был ли за эти пять лет моменты, когда я о нем не думала. Любовь к нему настолько безгранична, что ты готова на все ради его улыбки", – поделилась эмоциями Руслана.

Певица также описала своего питомца как самого улыбчивого и ритмично лающего пса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Рівно 5 років тому я знайшла свого найкращого друга і найсокровенніше Чудо! ⠀ Він – мій натхненник. Це – серце, яке злилося з моїм. Я не знаю, чи була протягом цих 5 років мить, коли би я не думала про нього. ⠀ Я вважаю свого собаку одним з найкращих подарунків, який може бути в житті. Любов до нього настільки безмежна, що ти готовий на все заради його радісних очей і щасливої усмішки. ⠀ Всі, хто знають Чудо, називають його «собака-посміхака». Його усмішка – це справді щось надзвичайне. ⠀ Голос, яким він співає, вражає.Це можуть бути ультразвуки, подібні до тих, які видають дельфіни, а може бути дуже низький бас. ⠀ Він дуже ритмічно гавкає. Це найритмічніший пес у світі. Напевно би він користувався попитом в американському шоубізі – такі неймовірні біти він створює своїм гавкітом. Якби були рейтинги собачих «хітів», то Чудо однозначно займав би там лідируючі позиції. ⠀ Я хочу подякувати Долі і Богу за те, що саме в той момент я опинилися в Буковелі, де й зустріла цього неймовірного собаку. Притуливши тоді його до себе маленьким цуценям, я зрозуміла, що не відпущу вже його ніколи. ⠀ Я хочу, щоби кожен з вас подивився на ці фото і задумався над тим, якого щастя ви себе позбавляєте, не маючи такого свого Чуда. Це не лише про те, щоби взяти собаку і турбуватися за нього. Найголовніше – що завдяки цьому ви стаєте сильнішими у своїх почуттях в мільярди разів. #Ruslana #Руслана #pets #dog #4paws2love #чотирилапещастя

Публикация от Ruslana Official (@ruslana.lyzhychko)

Неделю назад певица сообщила, что у нее умер пес по имени Левусь, которого она подобрала на улице маленьким щенком. По словам Русланы, питомец умер от болезни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сьогодні не стало мого друга, близької і рідної душі — мого Левуся. ⠀ Я підібрала його 5 років тому на вулиці маленьким цуценям, якого, як, на жаль, часто трапляється, люди викинули на вулицю. ⠀ На жаль, він не зміг подолати важку хворобу, але я дякую хлопцям-ветеринарам Павлу та Віталію за те, що вони до останнього подиха Левуся боролися за його життя. Важко і боляче… ледь тримаюсь… ⠀ Люди! Бережіть наших маленьких друзів! Не викидайте їх. Доглядайте за ними! Давайте зробимо все для всіх тваринок якнайкраще, як робили б це для себе! Вони варті того! Їх серця настільки віддані і чисті, що неможливо не відчути! ⠀ Мій Левусь… я плачу, але ти завжди будеш у моєму серці… Ти мій друг назавжди! #Ruslana #Руслана #pets #rainbowbridge

Публикация от Ruslana Official (@ruslana.lyzhychko)

Руслана одержала победу на "Евровидении 2004" в Турции, исполнив композицию Wild Dances.

Руслана замужем за Александром Ксенофонтовым. Муж певицы является ее продюсером и менеджером.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать