Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Компанія Chery готує преміальний електрокроссовер під брендом Exeed

15 апреля
03:33 2021

Chery анонсувала прем’єру електричного кросу під брендом Exeed. Новинка дебютує в статусі концепт-кара на автомобільному салоні в Шанхаї, який відкриється для представників ЗМІ 19 квітня 2021-го.

Подробиць про машину поки мало. На опублікованих тизерах крос відображений в фас і профіль: у авто довгий капот, завалені задні стійки, похилий дах і незвичайне оформлення передка з світловими C-подібними елементами. Замість традиційних зовнішніх дзеркал – невеликі камери.

1EX_003.jpg (32 KB)

В основу електричного кросу ляже якась нова платформа. За однією з версій, мова йде про платформу @Life, представлена восени минулого року. Вона розрахована на кросовери, мінівени і моделі інших сегментів з заднім і повним приводом, оснащені силовими установками потужністю від 129 до 490 кінських сил (95-360 кіловат). Потенційно електричні авто, побудовані на цій платформі, зможуть проїхати на одному заряді батарей до 700 км.

2EX_002.jpg (54 KB)

У Chery вже є один серійний крос, побудований на платформі @Life: средньорозмірний Mayi. У рух Chery Mayi призводить 177-сильний електродвигун, який живить батарея ємністю 70,1 кіловат-години. Заявлений запас ходу машини – 510 км по циклу NEDC, а максимальна швидкість – 170 км/год.

Источник: mmr.net.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать