Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Біля КПВВ "Станиця" шахраї дурять старих людей щодо "Дії" і виманюють гроші

17 августа
22:45 2020

На КПВВ "Станиця Луганська" на нейтральній смузі перед пунктом пропуску шахраї представляються волонтерами, а насправді виманюють в літніх людей гроші за встановлення додатку "Дій вдома" і місце в черзі

"Вчора повернулася сусідка, 70 років, каже — волонтери не пустили! Вимагали гроші або золоті сережки, щоб вона пройшла. Сусідка відмовилася і повернулася додому, а її сестра дала 200 рублів і її пропустили в чергу на КПП … Невже нікому розігнати цих помічників … Прикро за людей похилого віку ", — повідомляють в одному з пібліків.

Також повідомляється, що "волонтери"-шахраї кажуть людям похилого віку, що без тесту зробленого в лабораторії на КПВВ їх далі не пустять.

"Користувачі скаржаться, що "волонтери" відправили додому літнього чоловіка, тому що "телефон і сім-карта не підтримує 4G", хоча програма завантажилася. Пропонували купити у них б/у телефон", — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що шахраї за "допомогою" установки мобільного додатка "Дій вдома" вводять некоректну інформацію, через що сімка блокується, і шахраї пропонують купити нову в тридорога. Або кажуть, що" телефон не тієї системи — старий", тому необхідно купити "новий" б/у телефон, за 1000 гривень.

Источник: dn.depo.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать