Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Apple запланував випуск електромобілів

12 декабря
13:14 2020

Протягом тривалого часу про Apple Car не було жодної інформації і було схоже, що проект згорнули. Однак нещодавно стало відомо, що на автомобільний проект призначено нове керівництво, а зараз тайваньський портал DigiTimes поділився інформацією, яка підтверджує, що робота над проектом “яблучного електрокара” триває і вже видно край.

Повідомляється, що Apple розпочала етап перемовин з постачальниками автомобільної електроніки, серед яких є й давній партнер фірми – компанія TSMC з Тайваню, котра випускає напівпровідникові мікрочіпи.

DigiTimes заявляє, що мова йде не про безпілотний електрокар, як вважалось раніше, а про більш традиційний, з системою напівавтономного управління, як у Tesla. Крім цього, згадується співпраця з ST Microelectronics для подальшої розробки перетворення нітриду галію (GaN), який буде використовуватися в гібридних зарядних пристроях.

Також DigiTimes наводить інформацію про те, що Apple працює над проектом заводу в США і вже має виробничий план з попередніми технічними характеристиками фабрики.

DigiTimes вказує, що дебют електрокара Apple відбудеться у 2024-2025 році, що збігається з попередніми прогнозами аналітиків.

Источник: businessua.com

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать