Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Amazon пропонує свої ресурси для вакцинації новій адміністрації Байдена

21 января
18:56 2021

Amazon — другий за величиною роботодавець в Сполучених Штатах з більш ніж 800 000 співробітників та великою транспортною та логістичною мережею, що охоплює всю територію США. У листі, адресованого безпосередньо новому президенту Джо Байдену, Amazon пропонує свої ресурси, щоб допомогти в досягненні мети Байдена по вакцинації 100 мільйонів американців протягом його перших 100 днів перебування на посаді.

“Крім того, ми готові використовувати наші операційні можливості, інформаційні технології та можливості й досвід в галузі зв’язку, щоб допомогти вашій адміністрації в проведенні вакцинації. Наш масштаб дозволяє нам негайно надати значущий вплив в боротьбі з COVID-19, і ми готові допомогти вам в цьому” — йдеться в листі від Амазона.

У Amazon є ліцензований сторонній постачальник медичних послуг, який готовий вводити вакцини для своїх 800 000 основних співробітників, як тільки вони стануть доступні. Сюди входять співробітники центрів виконання Amazon, центрів обробки даних AWS та співробітники Whole Foods Market.

Вакцинація всіх співробітників Amazon допоможе майже 1% кінцевій меті Байдена — 100 мільйонів американців, але величезні масштаби діяльності та логістика компанії можуть допомогти уряду США фізично забезпечити доступ до вакцин по всій території Сполучених Штатів.

Нині, запаси вакцини Pfizer та Moderna дуже обмежені. За оцінками, в усьому світі вже введено 54,3 мільйона доз вакцини, 17,2 мільйона з них — в США. За останні кілька днів було зроблено в середньому 912 497 щеплень. Всі ці цифри на 20 січня відповідно до Bloomberg. Так Ви можете перевірити прогрес вакцини ось тут.

Источник: sundries.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать