Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

600-сильні електромотори Tesla тепер можна купити окремо

13 октября
15:13 2020

Вони ідеально підходять для заміни традиційних V8 під капотами класичних масл-карів. Однак готові працювати і в будь-якому іншому автомобілі.

Компанія EV West почала продавати так звані крейт-мотори (сrate motor) – готові до установки агрегати. Система була розроблена для поздовжнього монтажу на заводських кріпленнях двигуна різних масл-карів, тож власники можуть зберегти заводську конфігурацію свого автомобіля, підключивши нову силову установку безпосередньо до старих компонентів трансмісії.

Електричний мотор Tesla був побудований у співпраці з Revolt Systems для проекту електричного Ford Mustang 1965 року. Тепер же він доступний для усіх, хто хоче перевести свій автомобіль на електричну тягу.

Сили йому не бракує: агрегат продукує приблизно 600 к.с. та 1200 Нм крутного моменту – стільки може видавати лише компресорний або турбований V8. До того ж, оскільки це електричний двигун, весь крутний момент доступний миттєво.

Комплект від EV West не включає такі речі, як акумулятори, система управління акумулятором, зарядні компоненти або запобіжники, однак пропонує ці компоненти окремо.

Вартість крейт-мотора від EV West поки не оголошена, є лише орієнтовні цифри – 25-35 тисяч доларів.

Источник: auto.24tv.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать