Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Нові амбулаторії, «швидкі» та спортивні проєкти: що роблять у регіоні

05 июля
19:28 2021


На Дніпропетровщині розбудовують інфраструктуру. У Кривому Розі реконструюють стадіони. А у селах регіону звели амбулаторії. Про це під час публічного звіту облдержадміністрації розповів перший заступник голови ОДА Володимир Орлов. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«У Кривому Розі втілюємо одразу два масштабні проєкти. Там реконструюємо, а фактично будуємо, стадіони «Металург» та «Спартак». Це – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», – зазначив Володимир Орлов.

За президентською програмою розбудовують в регіоні і медичну інфраструктуру, додав він.

«Звели «з нуля» 16 сучасних амбулаторій. Там вже завершили основні будівельні роботи. Залишились останні штрихи. В медзакладах прибирають, розставляють меблі та обладнання, наводять лад на подвір’ї», – сказав перший заступник голови ОДА.

Зокрема, сучасні амбулаторії з’явилися у Богданівці, Миколаївці, Девладовому, Могильові, Глеюватці.

«Криворізькій станції екстреної меддопомоги передали 21 «швидку». Цьогоріч це вже друга поставка – у лютому вручили ключі від 12 нових машин. У 2021-му автопарк станції оновили майже на 60%», – зазначив Володимир Орлов.

На Дніпропетровщині щеплення від коронавірусу зробили понад 243,5 тис людей. З них більш ніж 70 тис щепилися двома дозами та повністю завершили вакцинацію.

«Імунізувалися чотирма препаратами – Covishield, CoronaVac, Comirnaty, AstraZeneca, – сказав Володимир Орлов. – В регіоні працюють понад 200 стаціонарних пунктів щеплення. Щовихідних – центри масової вакцинації».

Відсьогодні українська авіакомпанія Windrose airlines збільшує кількість рейсів Київ – Кривий Ріг – Київ. Літаки курсуватимуть кожен будній день. Виліт з київського «Борисполя» до Кривого Рогу – о 20:35. З Кривого Рогу до Києва – о 07:35.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Нові амбулаторії, «швидкі» та спортивні проєкти: що роблять у регіоні опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать