Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На тебе чекають вдома: програма СБУ допомогла ще одному учаснику «ДНР»

23 сентября
16:43 2020


Служба безпеки України забезпечила можливість ще одному колишньому прихильнику «руського миру» повернутися до звичайного життя. Мешканець Донецька приєднався до незаконних збройних формувань з початком російської агресії. Необхідність утримувати родину змусила його вступити до так званої «народної міліції» терористичної організації «ДНР». Через півроку він усвідомив безперспективність і незаконність дій окупантів та бойовиків і вирішив залишити тимчасово непідконтрольну Україні територію. Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

«Після переїзду на Дніпропетровщину він ретельно приховував своє минуле через побоювання кримінальної відповідальності та працював на тимчасових роботах. Зі ЗМІ колишній «правоохоронець» дізнався про Програму Служби безпеки України, яка дає можливість колишнім учасникам незаконних збройних формувань розраховувати на звільнення від кримінальної відповідальності. Він за власною ініціативою звернувся до Служби. Ретельна перевірка СБУ встановила, що під час участі у НЗФ чоловік не вчиняв тяжких та особливо тяжких злочинів», — йдеться у повідомленні на офіційній сторінці СБУ у Дніпропетровській області у соцмережі.

Враховуючи ці обставини, суд звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності, відповідно до ч. 2 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, завдяки запровадженій у 2015 році Програмі СБУ «На тебе чекають вдома», сотні громадян вже отримали шанс повернутися до мирного життя.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На тебе чекають вдома: програма СБУ допомогла ще одному учаснику «ДНР» опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать